RAZVODI SE POPULARNI GLUMAČKI PAR!

Autor:

Zabava

03.04.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od trenutno najpopularnijih glumačkih parova, odlučio je da stavi tačku na svoj brak. Njih dvoje obratili su se javnosti putem instagrama i identičnim saopštenjem obavestili sve o svojoj odluci.

Foto: youtube.com
Razvod posle devet godina... Čening i Džena

Reč je o glumcu Čeningu Tejtumu i njegovoj supruzi, takođe, glumici Dženi Devan koji iz devet godina dugog braka imaju ćerku Everli.

Zvezda filma "Dragi Džone" svoje fanove obavestio je rečima koje su mnoge potresle:

- Zdavo ljudi, imamo nešto što bismo želeli da podelimo sa vama. Najpre, deluje čudno što moramo ovako nešto a delimo sa svima, ali to je posledica načina života koji smo odabrali da vodimo, a na kom smo izuzetno zahvalni. Živimo u neverovatnom vremenu, ali ovo je, takođe, vreme kada istina lako može biti uništena "različitim argumentima". Zbog toga mi želimo da podelimo istinu sa vama, koju ako ne pročitate ovde najverovatnije će biti izmišljotina- piše na početku saopštenja u kom se dalje navodi da su glumica i glumac odlučili da se razvedu:

 

 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on Apr 2, 2018 at 6:13pm PDT

 

- Mi smo na najljubazniji način odlučili da se rastanemo kao par. Mi smo bili veoma zaljubljeni godinama unazad i imali smo neverovatno putovanje zajedno. Apsolutno ništa se nije promeilo u tome koliko mi volimo jedno drugo, ali ljubav je divna avantura koja nas je, za sada, odvela na različite staze. Ovde nema tajni, niti nekih velikih problema kada je reč o ovoj odluci, već je reč o tome da su dva prijatelja odlučila da je vreme da jedno drugom daju prostora za što radosniji i ispunjeniji život odvojeno. Mi smo i dalje porodica, i bićemo zauvek voljeni i posvećeni roditelji Everli. Mi nećemo davati komentare izvan ovog saopštenja i hvala vam svima na poštovanju naše porodične privatnosti. Šaljemo mnogo ljubavi svima, Čen i Džena - zaključeno je u saopštennju koje je na svoj instagram profil postavila i Devonova, koju fanovi najviše znaju po ulozi u seriji "Veštice sa Ist Enda".

 

 

#REGRAM from @jennaldewan: "#glaadawards #GotYourBack"

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on Mar 21, 2015 at 9:15pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading