ONI NISU VEROVALI U "MATRIKSA"! Odbili su uloge u popularnom filmu, pa se grdno POKAJALI! NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ!

Autor:

Zabava

25.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavnu ulogu u naučnofantastičnoj akciji na kraju je odigrao Kijanu Rivs.

ONI NISU VEROVALI U "MATRIKSA"! Odbili su uloge u popularnom filmu, pa se grdno POKAJALI! NEĆETE VEROVATI O KOME JE REČ!

Foto: youtube.com/printscreen, Shutterstock

Naučnofantastični akcioni film "Matriks" danas uživa status kultnog ostvarenja koji je stekao poklonike širom sveta. Nekada u ovaj projekat mnogi nisu verovali.

Dok je Kijanu Rivs maestralno dočarao glavnog junaka jedne od najpopularnijih franšiza u svetskoj kinematografiji, ovu ulogu odbile su njegove kolege Bred Pit i Vil Smit.

Govoreći o ovom filmu, Pit je priznao da se grdno pokajao što je odbio ulogu Nea.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bred Pit

- Uzeo sam crvenu pilulu - našalio se, aludirajući na izbor u filmu između potpune jasnoće ili blaženog neznanja i dodao:

- Dolazim iz mesta, možda je to moje vaspitanje, gde ako se to nije dogodilo, onda to nije bilo moje. Stvarno verujem da ta uloga nikada nije bilo moja.

Nea je odigrao Kijanu Rivs, a Pit je sugerisao da je "Matriks" samo jedan od velikih filmova koje je odbio i da bi bilo potrebno dve noći za emisiju da bi izneo spisak.

Malo glumaca je verovalo u "Matriksa", a jedan od njih je i Vil Smit koji je odbio glavnu ulogu. Na svom Jutjub kanalu tamnoputi glumac je opisao susret sa rediteljkama sestrama Lanom i Lilijanom Vačovskim, kao i da je imao poteškoće da razume njihove ideje o efektu usporenog kretanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vil Smit

Tako je, po sopstvenom priznanju umesto toga zaigrao u filmu "Divlji Divlji Zapad" i priznao da je to bio notorni promašaj za koji se kaje više od 20 godina. Iako je rekao da nije ponosan na to što je svesno propustio ulogu Noe, dodao je da ne bi bio toliko dobar u ulozi kao Rivs.

- Kijanu je bio savršen, Lorens Fišburn je bio savršen, tako da bih verovatno uništio "Matriks", tako da sam svima učinio uslugu - iskren je Smit.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona

Čak je i Madona, zvezda iz sveta šou-biznisa, odbila da učestvuje u ovom filmu. I iako nije sklona kajanju, po cenu da bude ismejana za svoja opravdanja, posvedočila je u TV emisiji Džimija Felona:

- Odbila sam ulogu u filmu "Matriks", možeš li da veruješ u to? Želim da se ubijem. To je, kao, jedan od najboljih filmova ikada napravljenih. Mali deo mene žali zbog te odluke - izjavila je Madona, ali nije otkrila koja joj je uloga bila namenjena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading