KOST I KOŽA: Džoni Dep JEZIVO SMRŠAO!

Autor:

Zabava

04.06.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najvećih svetskih fajera već decenijama Džoni Dep, postao je neprepoznatljiv budući da su se pojavile njegove fotografije na kojima je premršav i bled.

 

#depp #johnnydeppfanpage #johnydepp

A post shared by @ johnnyturkey_depp on Jun 2, 2018 at 3:39pm PDT

Fanovi holivudskog glumca zabrinuti su za njegovo zdravlje s obzirom na to da se spekuliše da je Depova kilaža svedena na 45 kilograma, te su se zapitali šta on jede: "Moj heroj izgleda bolesno, kao da je neko isisao život iz njega", "Čoveče, da li je to zaista Džoni Dep", samo su neki od komentara koji su se pojavili na društvenoj mreži tviter posle  fotografija koje su nastale u jednom muzeju u Moskvi.

Džoni koji se osim glume posvetio i muzici, odnosno svom bendu "Holuvudski vampiri" sa kojima redovno nastupa i odlazi na turneje, fotografisao se sa fanovima i tako je otkriveno da Dep ne liči na sebe.

Foto: instagram.com/vilivonkavilivonka
Džoni Dep

Pojedinci su posumnjali da je reč o transformaciji za neku ulogu, s obzirom na to da su mnogi glumci prinuđeni na drastične promene kada rade na nekom projektu. Međutim, Dep je pre mesec dana dobio otkaz na setu filma "Grad laži" kada je napao organizatora, dok je prethodno pokušao da udari članove ekipe vičući: "Daću ti 100 hiljada dolara da me udariš!". Sve se dogodilo kada je Dep, koji je bio glavni glumac na setu, čitav dan proveo konzumirajući cigarete i alkohol. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading