DIKAPRIO OBJAVIO FOTKU SA BRED PITOM: Ovako će izgledati u novom filmu!

Autor:

Zabava

27.06.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit i Leonardo Dikaprio nikada nisu glumili zajedno, a sada ih je spojio proslavljeni režiser Kventin Tarantino u filmu "Bilo jednom u Holivudu". Iako je poznat po tome da isključivo objavljuje fotografije vezane za svoj rad na očuvanju planete, Leo je danas iznenadio i na instagramu je "osvanula" slika Breda i njega sa snimanja filma koji publika željno očekuje.

- Prvi pogled - napisao je Leo, a njegovi fanovi su se oduševili najavom novog filma.

 

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on Jun 27, 2018 at 6:00am PDT

Dva glumačka barda po prvi put su zaigrali u filmu koji prati priču iz 1969- e godine između Dikaprija koji tumači lik nekadašnje velike zvezde Vestern filmova i njegovog dublera kog igra Bred. Njih dvojica se sada bore da prežive, a priču zanimljivijom čini činjenica da je Leova komšinica popularna Šeron Tejt koju glumi niko drugi do Margo Robi.

I dok Leo i Bred nikada nisu glumili zajedno, Tarantino je sarađivao sa obojicom. Sa Dikaprijom u filmu "Đangova osveta", a sa Pitom u filmu "Prokletnici". Ovoga puta slavni režiser otkriva koliko je uložio u novi film koji će premijeru imati 9. avgusta 2019. godine.

RepublikaFoto: youtube.com
Spojio Lea i Breda... Kventin Tarantono

- Na ovom scenariju sam radio pet godina, a većinu života živim u Los Anđelesu, pa i te 1969. kada sam imao sedam godina. Uzbuđen sam što ću ispričati priču o ovom gradu i Holivudu koji više ne postoje - izjavio je Tarantino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading