Oglasio se bivši dečko Demi Lovato: GLUMAC SKRHAN ZBOG NJENOG STANJA!

Autor:

Zabava

25.07.2018

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da se pevačica Demi Lovato predozirala heroinom, sinoć je u medijima eksplodirala poput bombe, a njeni fanovi mole se za nju.

Foto: instagram.com/ddlovato
Ponovo u paklu droge... Demi Lovato

A u toku današnjeg dana, o njenom stanju progovorili su i njeni bivši partneri, jedan od njih je i poznati glumac Vilmer Valderama, poznat po ulozi Feza u seriji "Vesele 70-e". Kako prenosi izvor blizak njemu za magazin "People" - on je u šoku i ne može da se pomiri s činjenicom da je ona završila u bolnici. Demi i on raskinuli su 2016. godine posle šest godina veze, a kako tvrdi izvor pevačica se nadala da će se s njim pomiriti u budućnosti. Navodno, njihov raskid i jeste bio posledica činjenice da Demi ne može da se zvuče iz depresije i konzumiranja droga:

- Znao je da ona prolazi kroz težak period, ali on nije bio spreman za to. Gledao ju je kako se uzdiže i ponovo pada, i bio je njen oslonac u mnogim situacijama. Nije više mogao da je gleda u njenim mračnim stanjima, to mu je slamalo srce - otkrio je izvor razloge raskida pevačice i glumca. 

 

6 ❤️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jan 10, 2016 at 1:20pm PST

S druge strane, i drugi poznati bivši momak Demi Lovat oglasio se, ali konkretnije. Naime Džoi Džonas na tviteru je istakao da je vreme da svi pomole za pevačicu:

- Kao i svi vi, i ja sada mislim na Demi. Njoj je potrebna naša molitva i podrška. Svi znamo koliko si ti jaka Demi - poručio joj je još jedan bivši dečko.

U trenutku kada je hitna pomoć vozila ka bolnici nije se znalo tačno koliko je situacija kritična. Njen portparol je rekao da je sada budna i da je sa svojom porodicom, kao i da su neke od informacija koje su izneli mediji netačne.

Nekadašnja Dizni zvezda je otvoreno govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi sa drogom i depresijom, kao i o poremećaju ishrane.

Samo pre mesec dana je izašla njena nova pesma "Sober" u kojoj je nagovestila da se ponovo vratila narkoticima.

 

Exciting things coming soon....

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Jul 9, 2018 at 8:46am PDT

Lovato je o svojoj zavisnosti otvoreno pričala u dokumentarcu s Youtube-a "Simply Complicated" koji je imao premijeru prošlog meseca. Tu kaže da je kokain probala u 17. godini dok je još radila za Dizni. Zavisnost je rasturila i njenu porodicu, iako je Demina majka pokušavala ćerku da spasi tog paklenog kruga. Otac joj je bio alkoholičar i narkoman.

Prvi put se prijavila na rehabilitaciju sa 18 godina. Kada je izašla iz klinike osećala se odlično, ali se brzo vratila starim navikama.

- Nisam radila na mom programu. Nisam bila spremna da se otreznim. Šunjala sam se u avionima, krila po kupatilima, krišom drogu unosila noću u kuću. Niko nije znao - rekla je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading