Glumica konačno objavila fotografiju s venčanja: Ovako je Gvinet izgledala u venčanici!

Autor:

Zabava

02.11.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Gvinet Paltrou pre mesec dana udala se za svog dugogodišnjeg dečka Breda Falčuka, ali je tek danas prvi put obelodanila fotografiju sa ove ceremonije.

RepublikaFoto: instagram.com/gwynethpaltrow
Tek sada pokazala fotografiju s venčanja... Gvinet Paltrou

Gvinet i Bred organizovali su venčanje na njenom imanju u Hemptonsima , a s obzirom na to da je bilo tek nekoliko desetina gostiju sve je bilo zatvoreno za šitru javnost.

Da mediji ne dođu do ekskluzivnih fotogrfaija pobrinulo se obezbeđenje koje je glumica angažovala, te je sve ostalo u velikoj tajnosti. 

Međutim, Gvinet je odlučila da danas objavi jednu fotografiju s venčanja, a pratioci njenog profila na društvenoj mreži instagram su se oduševili njenim izgledom u beloj raskošnoj toaleti. 

Njihovom venčanju koje je održano 30. septembra prisustvovale su brojne poznate ličnosti poput Džulije Roberts, Kameron Dijaz, Stivena Spilberga, Roberta Daunija Džuniora i drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading