BEZ STIDA: Divna i Marko u akciji!

Zadruga

16.09.2017

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par Divna i Marko jedni su od najkomentarisanijih učesnika Zadruge. I pored toga što njen Marko gleda druge devojke, Divna ostaje sa njim i pokušava da ga promeni. Ovoga puta, međutim, situacija je bila malo drugačija.

RepublikaFoto: Promo foto
Divna Milanović DNK

Marko je pokazao da je i on ljubomoran. Zamerio je ženi što igra sa drugim muškarica i savetovao je kako da se postavi u takvim situacijama, naročito jer se desilo to da je Bane Čolak uhvatio Divnu za zadnjicu.

- Ja jesam ljubomoran, slušaj da ti kažem - imaš čoveka, a igraš tamo s nekim drugim! Jeste da ne umem da igram, ali kako umem - umem. Igraš sa mnom, valjda si mi žena. Igraj ti sa njima, ali ako te u'vati ti mu reci: "Ne pipaj me! Nemoj da me diraš! Imam čoveka!", i gotovo - ljubomorisao je Marko. 

Ceo razgovor poslušajte u videu:

Ali kada su se nesuglasice poprilično rešile, bračni par je sklopio primirije i krenuo u akciju. Padali su strasni poljupci i zagrljaji.

Pogledajte u videu kako to rade Marko i Divna:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading