ZADRUGARI HOĆE DA IZBACE CANU FONTANU!

Zadruga

18.09.2017

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Zato što su te Zadrugari izglasali tokom prethodnog glasanja, nagrada je imunitet. Ti ćeš tokom sledeće nedelje biti zaštićena i nećeš moći da budeš izbačena iz Zadruge! - rekao je Veliki šef.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Žiža Stojanović

Dok su igrali igru istine, ukućani su se složili da glumici nije mesto u kući i da je ona ta koja bi po njihovom mišljenju sledeća trebalo da napusti rijaliti. 

Nakon što je Žiža izabrana, Veliki šef je poslao pismo i iznenadio sve Zadrugare.

- Imali ste priluku da navedete osobu koju biste odmah izbacili iz Zadruge. Nećemo komentarisati da li ste bili iskreni ili ne, samo ćemo vas obavestiti da je Žiža dobila najviše vaših glasova. Žižo, zato što su te Zadrugari izglasali tokom prethodnog glasanja, nagrada je imunitet. Ti ćeš tokom sledeće nedelje biti zaštićena i nećeš moći da budeš izbačena iz Zadruge! - naveo je Veliki šef.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

Glumica je bila vidno iznenađena ovom odlukom i ostalim takmičarima poručila da joj je žao što im se želja nije ispunila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading