Epilog tuče u Zadruzi: ŽARKO MIĆI SLOMIO ZUB!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.09.2017

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Lepog Miće i Žarka Stojanovića počeo je još pre početka "Zadruge" kada je Žarko imao negativne komentare na račun pevača. Ni on njemu, naravno, nije ostao dužan, a sukob su nastavili i u rijalitiju.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Žarko Stojanović

Naime, u toku subotnje večeri Žarko je na Mićin krevet prosuo farbu, a folker je odlučio da mu uzvrati, te ga je najpre gađao papučama, a onda je ušao u Belu kuću i krenuo da ruši sve pred sobom, ne bi li se obračunao sa Žarkom.

Oni su verbalni sukob nastavili i u nedelju prepodne, kada je Žarko gađao Miću kantom i uspeo da mu okrnji zub. Brzom reakcijom obezbeđenja sprečena je eskalacija sukoba, ali je Lepi Mića zamolio produkciju da mu obezbedi zubara. 

Odmah pošto je zubar odradio svoje Mića je vraćen u novoizgrađeni grad u Šimanovcima, gde se verovatno neće smiriti dok sve ne istera na čistac sa Žarkom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading