Ovaj fudbaler je dečko učesnice Zadruge!

Zadruga

19.09.2017

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna plavuša Teodora Džehverović prevarila je svog dečka fudbalera pred milionskim auditorijumom! U rijaliti je ušla kao zauzeta devojka i tvrdila je da ljubav u Zadruzi ne može da joj se desi, ali pevačica nije odolela zgodnom manekenu Anđelu Rankoviću i započela je romansu sa njim.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Teodora Džehverović

Iako se u početku trudila da smiri strasti i sakrije simpatije koje gaji prema manekenu, Teodora je poklekla i pred više od 100 kamera u kući razmenjivala nežnost sa Anđelom. Ovo dvoje Zadrugara ubrzo su prekinuli svoju romansu zbog učestalih svađa, ali izgleda prekasno. Teodora je izjavila da je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka, ali da je zbog svega što se izdešavalo dečko napolju verovatno ne čeka. 

 

 

A post shared by Kristian Ipsa (@kristianipsa4) on Sep 12, 2017 at 12:39am PDT

 

U pitanju je hrvatski fudbaler Kristian Ipša, koji veoma često objavljuje slike na Instagramu i mami uzdahe devojaka. Kristian još uvek nije uklonio fotografije sa Teodorom, pa će po svemu sudeći vreme pokazati da li je fudbaler oprostio mladoj Teodori na preljubi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading