ŠOKANTNO: Pogledajte video u kom Slobina žena igra golih grudi!

Zadruga

22.09.2017

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga pevača Slobe Radanovića sada je stjuardesa, a ranije je imala priliku da se pojavi u muzičkom spotu sa još par golišavih devojaka!

Foto: www.instagram.com/sloba_radanovic_fanovi
Sloba Radanović sa suprugom Kristinom

Najviše medijske pažnje u Zadruzi definitivno su privukli blogerka Luna Đogani i mladi pevač Sloba Radanović. Od samog početka Luna nije krila svoje emocije prema oženjenom Slobi i javno je priznala da je zaljubljena u njega, zbog čega su je mnogi osuđivali. 

Lunina mama, Anabela Atijas želela je da reši stvar, te je gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" ušla u sobu za rehabilitaciju u kojoj su bili Sloba i njegova žena Kristina. Anabela je otkrila nekoliko detalja iz Kristinine prošlosti rekavši kako je pevačeva supruga bila 2 godine u vezi sa oženjenim muškarcem i da je igrala gola u jednom muzičkom spotu. Kristina je sa još par obnaženih devojaka đuskala, a u pitanju je spot za pesmu OT benda i Karoline Gočeve za pesmu "Zaboravi". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading