ĐEKSON: Mina je zbog mene prestala da pije tablete!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.10.2017

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đeksonu protekle noći ništa nije bilo jasno, zašto je Mina Vrbaški tražila da se udalji od njega, makar na neko vreme. Zadrugarka je sve to uradila, jer je dobila tajni zadatak od Drveta mudrosti, a reper je tokom večeri pravio razne teorije zašto se stvorio zid u njihovom odnosu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Nemanja Đerić Đekson

- Ovo sa Anđelom je sve bilo fejk. Napio sam se i priznao sam joj da sam se ljubio sa Anđelom. A znaš šta me boli, zbog mene je prestala lekove da pije i sve i vratila se u normalu i jeste slabo aktivna, ali spava po ceo dan. U svakom slučaju njoj je neko isprao mozak. I to što se desilo sa Anđelom, to je bilo pre nedelju dana. - rekao je Nemanja, Zorici Marković.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Zadrugari komentarišu

Đekson takođe misli da je Anđelu udarila sujeta, a reper je odlučio da prekine ljubavnu vezu i sa Minom Vrbaški, nakon što mu je ona rekla kako nije previše aktivna poslednjih dana, a da je on krivac. Đekson nema pojma da je sve ovo plan Mine i Drveta, kako mi ova takmičarka dobila nagradu.

- Gotovi smo. Raskinuli smo. Mene je povredilo. Anđela je sve zakuvala. Od kada smo zajedno, do jaja je devojka. Pilulu nije uzela. Raskinuo sam sa Minom. Neću da je izgubim kao ortaka. Ok, sve je kul, nećemo više biti zajedno. Ja sam svima dao do znanja da se meni Mina sviđa. Brate, neću da imam devojku, što ja moram da imam devojku u rijalitiju. - razočarano je komentarisao Đekson.

RepublikaFoto: printscreen/TVpink
Mina Vr i Nemanja Đerić

Inače, Mina do utorka, ne sme da komunicira sa Đerićem, ako misli da je Drvo mudrosti i Veliki šef nagrade, a pored toga saznaće i da li joj je Anđela prava prijateljica, kao i da li može da veruje svom dečku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading