MINA ODUSTAJE od tajnog zadatka!

Zadruga

03.10.2017

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna Mina Vrbaški je pre par dana dobila zadatak od Velikog šefa. Ona treba da izbegava svog dečka Đeksona kako bi dobila nagradu i kako bi se uverila da li je reper iskreno voli.

RepublikaFoto: www.youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Zadatak ističe danas, a negde pred zoru Mina je otišla do Drveta mudrosti jer je mislila da je pala zadatak zbog jedne situacije.

- Moram nešto da ti priznam. Napravila sam grešku malopre, vezanu za zadatak. Posle predstave i onoga, ušla sam u kupatilo i Nemanja mi je uleteo i on mi je rekao nešto, ja ga nisam razumela šta. Ja nisam ni reč progovorila sa njim, ali je on previše bio blizu mene - izjavila je zabrinuto Mina.

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official
Zabrinuta Mina

Drvo joj je reklo da ukoliko nije razgovarala sa Đeksonom onda nije pala zadatak, a da će to saznati danas tokom dana.

- Ne mogu više da izdržim. Mnogo sam zaljubljena. Tu je u prostoriji gde sam ja i non stop me gleda. Ne znam... ne mogu... osećam se čudno. Bukvalno jutros me je probudio njegovom pričom, pričao je sa nekim o meni, stalno priča sa nekim o meni - nastavila je Mina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading