SLOBINA MAJKA: Zaljubio se u Lunu, a sa Kristinom nemam kontakt!

Zadruga

06.10.2017

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnika Zadruge, Slobe Radanovića, prvi put progovorila je o njegovom odnosu sa suprugom Kristinom i ljubavi sa Lunom koja se dogodila u rijalitiju.

Foto: printscreen/RTVPink
Sloba i Luna

Draginja Radanović, majka pevača Slobe Radanovića, gostovala je u emisiji kod Dušice Jakovljević gde je iznela mnoge detalje iz pevačevog života. Draginja je izjavila da nema ništa protiv Lune i da je sasvim normalno što su se njih dvoje zaljubili u rijalitiju.

- Rekla sam mu da u Zadruzi bude fin i kulturan, da ne psuje, ne vređa druge... A to što se zaljubio?! Pa, šta ja tu mogu? Nije greh, a ni zločin zaljubiti se - rekla je Slobina mama i time odmah potvrdila da se njen sin zaljubio u Lunu Đogani.

Gospođa Radanović je takođe izjavila da se nije čula sa snajom Kristinom Kockar. Iz njene priče može se zaključiti da njih dve još od ranije nisu u dobrim odnosima.

- Ne, ne obraća mi se. Ja da zovem neću. Svako po svojoj savesti. Nisam kriva. Kada izađu, neka reše. Ja nemam sliku sa venčanja, nemam pojma zašto. Od svadbe je počelo da ne valja. Oni dođu u Zrenjanin, ona spava kod svoje mame, on kod nas - otkrila je Slobina majka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading