JAVA ILI SAN: Luna se konačno probudila pored Slobe!

Zadruga

06.10.2017

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je razgovarao sa svojom majkom, pevač Sloba Radanović mnogo je opušteniji kada je u pitanju njegov odnos sa mladom blogerkom Lunom Đogani. Njih dvoje su se konačno prepustili emocijama koje traju od samog početka rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba konačno zajedno

Nakon prespavane noći pored Slobe, Luna nije skidala osmeh sa lica ceo dan. Iako nije poznata kao vrednica u kući, Luna je toliko raspoložena, da se čak uhvatila metle i počela da sređuje radionicu. 

- Budim se i on leži pored mene i poljubi me u čelo, osećaj je prelep. Ja i dalje nisam svesna, mada ni on ni ja se nismo još opustili skroz. Ovo je ono što sam želela, sada više ne moramo da se krijemo u WC-u i sve to. Desilo se ono što sam želela i sebi sam dokazala da se sve dešava sa razlogom - veselo je govorila Luna Teodori. 

Razgovori sa porodicama mnogo su uticali na zadrugare, pa tako Teodora mora da pazi na svoje ponašanje kada provodi vreme pored svog dečka Anđela, dok Sloba i Luna konačno mogu da se prepuste jedno drugom bez razmišljanja o spoljnom svetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading