DOHVATILI SE LUNA I SLOBA!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.10.2017

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ulaska mame Slobe Radanovića u rijaliti program "Zadruga", koja je sinu dala veliku podršku, odnos pevača i modne blogerke Lune Đogani se drastično promenio na bolje.

Ovo dvoje zadrugara posle toga, postali su još prisniji. Sada su, čini se, otišli korak dalje pa su se čak i poljubili, ispred Milana Miloševića i Anđela Rankovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović u "Rajskom vrtu"!

U toku noći, osamili su se u "Rajskom vrtu". Tamo su pričali o sestrama Lune Đogani, kućnim ljubimcima koje imaju, vremenu koje prolazi u "Zadruzi", o tome da li blogerka treba da ugradi silikone.

- Pun sam neke pozitivne energije - izjavio je Sloba, posle čega ga je Luna poljubila, u šaku, a ubrzo su se i zagrlili.

- Mršava moja! Kako je lepo što niko ne ulazi ovde. Koju sreću imamo što možemo da budemo ovde! Lepoto - rekao je pevač.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Kakve oči imaš, čudno lepe. Kakvu ruku imaš, pravu mušku - uzvratila je Luna, a onda prošaputala: Volim te!

Skoro sat vremena proveli su sami u "Rajskom vrtu", dok im se nisu pridružili Anđelo i Teodora, a onda su otišli u kuhinju. Tamo ga je Luna pipkala po grudima, nastavila sa komplimentima, ali i hranila!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović i Luna Đogani

- Prst ćeš mi pojesti. Sve pojedi - govorila je blogerka, dok je hranila pevača i merkala ga pogledom.

Podsetimo, Slobina mama sinoć je u studiju "Zadruge" ispričala kako se ne čuje sa snajkom Kristinom Kockar, kako ona nema fotografije sa venčanja sa njom i kako su loše stvari počele da se dešavaju nakon njihove svadbe. Ona je dodala, da se čula i sa Anabelom, Luninom mamom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading