LJUBAVNI TROUGAO: Mina i ne sluti šta joj rade iza leđa!

Zadruga

09.10.2017

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletna Mina Vrbaški javno je priznala da je zaljubljena u Đeksona, ali ne zna šta njen dragi radi dok ona nije tu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela i Đekson obnovili romansu

Ljubavni trougao između Mine Vrbaški, Đeksona i Anđele Veštice postoji gotovo od početka rijalitija. Iako je delovalo da je sve završeno između Anđele i Đeksona i da ne postoji mogućnost da njih dvoje opet budu zajedno jer, kako su rekli, ta veza je zauvek gotova pošto oni nisu jedno za drugo, ovoga puta su sami sebe demantovali.

Naime, Anđela se u garderobi ljubila sa Đeksonom iako zna koliko je Mina zagrejana za njega. Mina je čak i Drvetu mudrosti priznala koliko su jake njene emocije prema Đeksonu, ali ovo nije sprečilo Anđelu da se ponovo zbliži sa njim. Da sve bude još interesantnije, vrata su sve vreme bila širom otvorena, tako da je Mina mogla da naiđe svakog trenutka i upeca ovo dvoje nevaljalih zadrugara.

- Kako si visok, čoveče, moram uvek malo da se popnem na prste da te dohvatim - govorila je Anđela Đeksonu dok su se ljubili.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading