Evo šta je Mina radila dok su Anđela i Đekson imali seks!

Zadruga

10.10.2017

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su Veštica i reper vodili ljubav, njegova bivša devojka iz Zadruge sa kojom je takođe imao seks, Mina Vrbaški, sređivala je kuću, a potom otišla u radionicu da slika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

S obrizom na to da je slika bila vrlo mračna, može se zaključiti da ova zadrugarka nije lako prihvatila činjenicu da nije više sa Đeksonom i da joj je to veoma teško palo, što je kasnije i priznala u razgovoru sa Lunom i Slobom.

- Ne mogu više, muka mi! Sje*ana sam! Nemam pojma, sad moram da se odvojim od njega. Meni je gotivan, ja ga mnogo volim, mnogo mi je drag! Ja ne mogu, sedi na jednom kraju, ja na drugom, ja njega ne mogu da ne gledam! I kada je ljut, i kada se posvađamo, ja se i dalje smejem! Ima nešto je*eno što mi prija i što me ubija! - iskrena je bila Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anđela Veštica i Đekson u izolaciji vodili ljubav

Podsećamo, nedavno Mina nije mogla da podnese što se reper ponovo vrzmao oko Anđele Veštice, pa je Veliki šef želeo da proveri njihovu ljubav tako što je Mini dao zadatak da ne prilazi Đeksonu i da mu se uopšte ne obraća, nakon čega je njihov odnos stvarno zahladneo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading