ANĐELA OBJAVILA RAT MINI!

Zadruga

13.10.2017

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica nasrnula je na maloletnicu Minu Vrbaški i zapretila joj životom i to, ni manje ni više, nego zbog njihovog zajedničkog dečka Đeksona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Anđela

Netrepeljivost između bivših drugarica dostigla je vrhunac kada je Anđela fizički napala Minu jer je čula kako je maloletnica ogovara dok je bio uživo prenos i smatrala je da tako skuplja poene kod publike preko njenog imena.

Anđela je uletela u kuću dok su zadrugari sedeli zajedno za stolom i prišla Mini, ali je obezbeđenje sprečilo da dođe do incidenta, te je Anđela uspela samo na pljune Minu po kosi.

- Znaš gde ću da je udarim, tamo gde je najviše boli, a ja znam šta je najviše boli! Izbaciću je iz takta! Sad ću samo za babu da joj se vatam! Sve dok ne bude pila svaki dan bensedine, ništa! Gotova je! Samo ću da joj govorim "baba, bolnica, tik-tak"! Za tri dana je gotova! Molila sam njenu mamu da uđe u rijaliti, obećala sam da ću je čuvati i ona ovo da mi uradi! - vikala je Anđela pred Janjušem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading