Anđela i Mina pljuvale jedna drugu!

Zadruga

13.10.2017

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica gleda da održi svoju reč da Minu dovede do ludila i da joj uništi svaki dan u kući, pa koristi svaki trenutak da je isprovocira.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Netrepeljivost između zadrugarki je sve veća

Naime, dok se Mina presvlačila u garderobi, Veštica joj se sve vreme obraćala vređajući je, na šta je Mina pokušavala da bude hladna praveći se da je ne dotiču Anđeline reči.

- Nedostaješ, dođi da ga ljubiš malo, nedostaješ - pevala je Anđela sa malo promenjenim tekstom, aludirajući na Minin odnos koji je imala sa pevačem Šakom Polumentom.

U jednom trenutku Veštica je prišla maloletnici koja je stajala na vratima i pljunula je u lice, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna između ove dve zadrugarke, ali je obezbeđenje uspelo na vreme da ih razdvoji.

- Ja ću se igrati sa tvojom babicom svaki dan, tik-tak, tik-tak, baba umire, baba umire, tik-tak, baba umire. Doći ću ti svaki dan kad se najmanje budeš nadala - pretila je Anđela pominjajući Mininu babu za koju zna koliko je vezana.

Nakon toga, Veštica je kažnjena izolacijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading