Tanja progovorila o svom životu!

Autor: pink.rs

Zadruga

14.10.2017

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef i ove subote zadrugarima je dozvolio da spavaju nešto duže. Pre muzike za buđenje, na nogama su već bile Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. One su u dvorištu doručkovale i razgovarale o životu, planovima za budućnost, penziji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Viktorija i Tanja Jovićević

Kako je ranije otkrila, Tanja je u "Zadrugu" ušla zbog loše materijalne situacije, a Viktorija joj je predložila poslove kojim bi mogla da se bavi kada se rijaliti završi.

- Imaš i one grupe za učenje jezika i zaposlenje, idu po celom svetu. Nisi šetala po internetu? Imaš kompjuter, laptop - upitala je Viktorija Tanju.

- Nemam ništa, još sam u tranzitu. Nemam ja, ima moja ekipa. Meni je sve to dostupno zato što ja živim u komuni - odgovorila je Tanja.

- Ti kao Mina moja, nećeš da ostaviš ekipu... A možeš preko dana da radiš kao sobarica, a uveče da pevaš - rekla je Viktorija.

Tanja je objasnila da joj je teško da se odvoji od svojih prijatelja, a šta je o svemu rekla Viktorija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading