PREOKRET: Marko neće da ženi Divnu već Macu?!

Zadruga

13.10.2017

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Milovanović, poznatija kao Divna DNK, dočekala je i taj dan kada je obukla venčanicu. Njen izraz lica govorio je više od hiljadu reči, zadrugarka je blistala od sreće. Ali, njenim mukama nikako nije došao kraj, jer se Marko još uvek premišlja.

Naime,  kada je budući mladoženja trebalo da isproba svoje svečano odelo krojeno baš za svadbu, naglo je opromenio mišljenje i saopštio nevenčanoj supruzi da on odustaje od slavlja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Divna Milanović i Marko Kocić

- Ja svadbu predajem Slobi i Luni - saopštio je Marko, a onda se Divna odmah suprotstavila.

- Marko, ali njihova veza nije ozbiljna! Pa, što predaješ?! Mi imamo dete, naša svadba je ozbiljna - ubeđivala ga je Divna, međutim, Marko je bio neumoljiv.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Kocić

- Ja ću da im kažem: "Ako neće ona da preda svadbu, nek pravi svadbu bez mene". Možeš da praviš sama svadbu, bez mene, ili neko drugi da bude umesto mene. Kad bude bio matičar i kad bude trebalo da stavim burmu, ja ću da kažem: "Ja odustajem" - rešio je Marko, a onda mu je Divna još jednom stavila do znanja da ima veliku želju da zasija u belom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna Milanović

- Meni lepa venčanica, baš mi se sviđa i hoću da budem u belom - objasnila je ona, a onda otkrila da je uzrok Markovog premišljanja, zapravo, njegova tiha patnja Maca Diskrecija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading