Veštica otkrila koja zadrugarka se bavi prostitucijom!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.10.2017

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trci za izbacivanje iz "Zadruge", ove nedelje našli su se Saška Karan, Anđela Veštica i Saša rudar. Oni su proteklu noć proveli u sobi za rehabilitaciju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anđela Veštica i Lepi Mića

Kada su krenuli da spavaju Veštica, nije mogla da zaspi, jer se prisetila situacije sa Sanjom Stanković. U toku nominacija, Sanja je glasala za Vešticu, što je Anđelu pogodilo.

- Ja šamarčinom rešavam probleme! Batina je iz raja izašla! Sanja, koji je to folirant! Mrš bre za Bor! Radi za lovu, k*ra se za lovu sa pola grada. Radi kao hosteta. Pa da ti j*bem ja mamu! Pa ja kad poludim, vrata ću da prođem glavom - rekla je Veštica.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sanja Stanković

Nakon ovoga, pevačica je počela da iznosi nove detalje iz života Sanje Stanković, dok su je zadrugari u sobi za rehabilitaciju, gledali u šoku jer nisu mogli da veruju šta čuju. Veštica je istakla kako je stalno bila uz Sanju i da to od nje nije zaslužila.

- Kur*a, k*ra se za lovu. Nemoj da mi se praviš poštena i ono što nisi. K*rvetina jedna! Kad produbiš ono najgore u meni, dobićeš najgore! Kaži: Jesam prostitutka sam! Šta je tu loše? Nemoj da mi se foliraš! Radiš za lovu, mamu ti j*bem! Budi ono što jesi! Sve fine, gde ja živim, majko mila, od takvih mi k*rve ne možemo da dođemo na red! Kaži: Ja sam k*rva, gutam tri ku*ca - nastavila je Anđela.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Saška Karan i Saša Rudar

Anđela Veštica pored Sanje, komentarisala je Andrijanu Radonjić, Minu Vrbaški i Dušana Zdravkovića, a šta je još govorila o ovim zadrugarkama, kao i šta su je savetovali Saška Karan, Lepi Mića i Sale rudar, pogledajte u video klipu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading