Ćazimov prijatelj pričao o vezi Teodore i biznismena!

Autor:

Zadruga

15.10.2017

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" vodi se velika polemika o tome da li je mlada Teodora Džehverović bila sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koji je poznat po tome da voli intimno da se druži sa pevačicama. Njegov dobar prijatelj izneo je detalje o druženju Teodore i Ćazima.

RepublikaFoto: instagram.com/teodoradzehverovic
Teodora Džehverović

- Teodora je jedna onih devojaka koje je Ćazim ugostio u svom klubu i hotelu u Poreču.

Ona je danima uživala u Osmanijevom gostoprimstvu i luksuzu, međutim navodnu šemu sa albanskim biznismenom nije želela da potvrdi. Ipak, Ćazimov prijatelj otkrio je da Teodora jeste bila u šemi sa biznismenom, ali je za njega ona bila samo prolazna avantura.

- Teodora je žestoka lažljivica. Ja sam je lično letos viđao sa Ćazimom, nije se odvajala od njega! Kakav dečko, kakvi bakrači! Spavala je u njegovom hotelu i na njegovoj jahti u Poreču provodila noći. On je moj dobar prijatelj i rekao mi je da sa njom radi ono što i sa svakom drugom. Rekao mi je da će je proslediti dalje čim je izgustira -  kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani

- Teodora u "Zadruzi" glumi neko nevinašce, a nije ništa bolja od Mace Diskrecije! Neka i dalje prodaje priču svom manekenu Anđelu, još malo pa će ga ubediti i da je devica - završava Ćazimov prijatelj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading