Posle Luninog nervnog sloma, oglasio se Sloba: To se stvar kulture i obraza!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.11.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda Sloba Radanović je veliku popularnost stekao učešćem u rijaliti programu "Zadruga" gde je sa Lunom Đogani prevario svoju, sada već bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar.

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani i Sloba Radanović

Iako je ljubav Lune i Slobe okončana još u prethodnom rijalitiju njena tuga za pevačem ne jenjava, pa skoro svakodnevno prolazi kroz pakao kada bilo ko od zadrugara spomene njegovo ime. 

Sloba je imao priliku da na prethodnoj žurki zabavlja zadrugare u Beloj kući, a njegovo pristustvo je najteže palo blogerki, koja je ponovo ronila gorke suze i po Slobi osula paljbu, dok je tokom noći promenila ploču i nahvalila ga. 

Naime, ona je izjavila da je ponosna što je njen bivši dečko postigao veliki uspeh na estradnom polju. Što je Sloba prokomentarisao sledećim rečima:

- Ne znam zaista, ništa mi tu nije jasno. Svakodnevno me pljuje i ismeva, a onda je kao ponosna na to što radim. Eto... Lepo ako je tako. U svakom slučaju ja njoj želim svu sreću ovog sveta i da što pre ojača i postane pozitivna - rekao je Sloba. 

 

Osim toga, povela se velika rasprava oko toga da li je pevač samoinicijativno ili na nagovor Miljane Kulić prišao Luni, kako je ona to sinoć izjavila. 

- Sam sam joj prišao i pozdravio se sa Lunom, kao i sa svima. To je stvar kulture i obraza. To je njena stvar, ja sam najnormalnije prišao i pozdravio se, a ona okrenula glavu -  izjavio je Sloba za portal Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

22.11.2018 19:16

Sloba je Luni najnormalnije prišao i pozdravio se, a ona okrenula glavu. Nekultura na delu. A posle Luna plače zašto je nije zagrlio. Pa Luna se jedva mlitavo pozddravila. Kakav zagrljaj i milovanje.

Odgovori 22 2
Ana

24.11.2018 22:23

Luna nije dozvoljavala Slobi da joj pridje blize a posle place.