Marija u strahu da će Miljana ponovo da zatrudni: Kulićevoj pozlilo!

Autor:

Zadruga

23.11.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatijoj rijaliti majci na Balkanu, Mariji Kulić nije bilo pravo kada je shvatila da se njena ćerka Miljana ne ustručava da pred kamerama razmenjuje nežnost sa svojim sadašnjim izabranikom Lazarom Čolićem Zolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija nahvatala Miljanu sa Zolom na gomili...

Naime, Miljana i Lazar pokrili su se jorganom kada ih je zatekla Marija. Kako javnost ne bi stekla pogrešan utisak, a Miljana ugrozila sopstvenu reputaciju i bila povređena, Marija Kulić je rešila da svojoj ćerki očita lekciju.

Ona se najpre požalila Mikiju Đuričiću da ne može više da trpi Miljanine "ispade":

- Ja tražim cigare, nigde ih nema. Ustanem, priđem njenom krevetu, kad ona sa njim u polusedećem položaju i pokriveni jedno i drugo jorganom. Ja sam joj rekla da nije kući. Ne branim joj ja da imam momka, ni da se drže za ruke i da se ljube, ali neke druge stvari ne idu u rijalitiju. Ti kad se pokriješ, ljubiš se, mlatiš rukama, ko će znati šta može neko da pomisli - pričala je Marija Mikiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljani pozlilo, Miki joj pomagao...

U strahu da Miljana ponovo ne ostane u drugom stanju, Marija nije mogla da se smiri, te je na sve moguće načine pokušavala da skrene Miljani pažnju da ne stupa u seksualne odnose. Sve ovo Kulićevu je poprilično izbacilo iz takta, te je nije prestajala da besni po dvorištu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana, Marija i Miki...

-Pusti me na miru više - vikala je Miljana.

- Marija i ja ti ne želimo ništa loše, sekiramo se za tebe, samo nemoj žuriti, ako dođe do toga dođe - tešio je Miki Miljanu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading