(VIDEO) Grmelo: Miljković očitao lekciju Moskvi!

Autor:

Zadruga

24.11.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Moskva je u toku večeri bila glavna tema jer su skoro svi zadrugari osudili njeno ponašanje kada je spavala u zagrljaju sa njenim, kako ona kaže drugom Borom Santanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogao da prećuti...

Kada je to došlo do Marka Miljkovića, on je neiscrpno pokušavao da joj dokaže da njeno intimiziranje sa Borom loše utiče na Jeremića sa kojim je bila u vezi. Neko vreme pre razgovora sa njom, njemu se Lazar požalio da oseća ljubomoru prema Bori.

-Ovo što si radila sa Borom je direktno igranje sa njegovom sujetom, nemoj ga više. Pusti ga da se zaljubi u nekog ovde, ne budi kučka. Znamo da jesi, ali se malo foliraj da nisi - rekao je Marko

-Dobro neću, hajde. Mada, on mi je drug, ja ne znam šta je njemu. Nisam kučka, mada momci vole kučke - rekla je Nataša, pa su počeli da pričaju o rijalitiju

Pogledajte: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

24.11.2018 18:15

Ma kakvi... Njemu je mnogo krivo sto ga je napustila kao prijateljica. On je imao emocoiu i kad je video da Luna jos uve voli Slobu potpuno se razocarao..

Boris

24.11.2018 20:47

Luna je izdala sve svoje prijatelje i prijateljice. Luna nema prijatelja ni vani. Prijatelj se čuva.