Ponuda koja se ne odbija: Ljuba Pantović ušla u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

25.11.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova učesnica rijaliti šoua "Zadruga" je Ljuba Pantović, Aleksandrina majka i Karađorđeva bivša žena. Kako je rkela dobila je ponudu od velikog šefa koju nije mogla da odbije i zato ulazi u rijaliti ali i da bi skretala pažnju Aleksandri na mnoge stvari, ali ne i da se pomiri sa njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Spremna za šou...Ljuba Pantović

Ljuba je sinoć na samom početku pred ulazak odgovorila i na najnovije optužbe majke Davida Dragojevića Biljane. 

-Veternička landara. Ja ću u Zadruzi nju tako nazivati jer svi znaju da joj je to nadimak i da ja govorim istinu, počevši od onih 1.000 evra za čuvanje deteta pa preko svega ostalog- izjavila je ona. 

Voditeljka Dušica Jakovljević reprezentativno je najavila majku Aleksandre Subotić koja je obećala nezaboravan šou, koji svakako očekujemo od nje. 

- Važi za jednu od najjačih žena u regionu. I karakterno. Ali ono što je definitivno je da je njeno ime mnogo puta spominjano u Zadruzi i to zato što ju je posminjala rođena ćerka. Nova zadrugarka Ljuba Pantović!" predtavila ju je Dušica Jakovljević svima prisutnima, pa i publici kraj malih ekrana, na čemu joj se Ljuba zahvalila od srca. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Porodica na okopu u rijalitiju...

-Ništa ne može da me slomi, umem da se prilagodim situaciji, patim ali ne pokazujem- nastavila je da objašnjava kakva je osoba te najavila nezaboravan šou. 

-Niko nema pravo da diskutuje kakva sam ja majka, niti ti, niti ove gospođe... Ja smatram da sam ja jako dobra majka koja je napravila greške. Htela sam previše da dam svojoj deci. Jedna je naučila da poštuje ali Aleksandra nije- zaključila je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

25.11.2018 14:20

Ovako vulgarnu ženu, kao što je Ljuba, do sada nisam ni video ni čuo.