(VIDEO) Mrziš me od početka naše veze: Aleksandra i David se ponovo posvađali!

Autor:

Zadruga

28.11.2018

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i David Dragojević su imali žestok okršaj sinoć tokom žurke u "Zadruzi". David je u afektu besa nasrnuo na Aleksandru i umalo nije došlo do tuče. Obezbeđenje je sprečilo da Subotićka dobije batine, a sada ju je Veliki šef kaznio i nedeljnim honorarom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da kontroliše ljubomoru...

Ona je ostala bez nedeljnog honorara jer nije nosila bubicu. Odmah zatim, otrčala je u pab, ali tek tamo je nastao haos.

David je pokušao da smiri svoju devojku, ljubio ju je, ali ona je reagovala nikad burnije.

- Davide, skloni se, znaš šta radiš. Ostavi me na miru. Ti si izdajnik! Šta sve nisi radio. Ti kad popiješ, ti mene mrziš, otkako smo počeli vezu. Od prvog dana, mrziš me- urlala je Aleksandra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da podnese pritisak...

- Ženo, bio sam za šankom. Što ne nosiš bubicu, pa ti si kriva što ti oduzimaju- odgovorio joj je on, u šoku od njene reakcije.

-Zamisli da sam se ja tako ponašala. Neću da se raspravljam... Zamisli da sam ja otišla sa dva lika i da se tamo nešto muvam sa njima. Ti si izdajnik, neću da nosim bubicu! Ti mene ne poštuješ, niko me ne zanima. Ti mene gledaš sa prezirom, ti bi mene u malo vode udavio. Svakog utorka me ostaviš samu- odbrusila je ona pa izletela iz paba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nataša

28.11.2018 20:09

Ista meta, isto odstojanje.

Tamara

28.11.2018 20:56

Ova Aleksandra mi je odvratna da nema dalje. Kakav smor.