Poljubili se Zerina i Ervin: Bane će napraviti haos!

Autor:

Zadruga

28.11.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana je u toku današnjeg dana u radio "Amneziji" ugostio Jovanu Tomić Matoru s kojom je razgovarao, između ostalog, i o odnosu Zerine Hećo i Baneta Čolaka koji je veoma čudan. A s obzirom na to da je Matora bliska i sa Zerinom, ali i sa Banetom, bila je pravi sagovornik na ovu temu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Bane se bori sa sobom i drago mu je, živnuo si. Sigurna sam da Zerina nikad ne bi sebi dozvolila da započne neku vezu. Nemoj da dramiš i da praviš scene, Bane i Zerina su pokretni cirkus. Tu će uvek biti svađa i dreka, to je ljubav. Ja sam Banetu rekla, mislim da je problem to što on zna svoju grešku i neće da se potrudi da je ispravi. To mu je u karakteru i ta veza je osuđena na propast. Upravo je to problem, Zerina neće da se promeni zbog nje, a on to mora zbog sebe - rekla je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Da li su se Zerina i Ervin poljubili?

Međutim, Bora je imao intrigantnije pitanje za Matoru od koje je pokušao da sazna da li su se Zerina i Ervin Mujaković poljubili jer je svima postalo jasno da se Hećeovoj dopada novi ukućanin.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina pobesnela...

- Ja sam čula i da je pao poljubac, Zerina mi je to demantovala. Dok ne vidimo klip možemo samo da nagađamo. Ja ne verujem da je ona to uradila. A da, Karađorđe je još uvek zaljubljen u Ljubu! Čim ima toliko ljutnje i mržnje, znači da je bila neka velika ljubav tu - kazala je Matora, a kada je sve ovo čula Zerina, uletela je i prekinula emisiju.

- Ti Boro, ako hoćeš da vodiš emisiju, moraš da saslušaš dve strane! To nije tačno, ja sve slušam - vikala je Hećeova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

28.11.2018 19:46

Ranije nije niko upadao u studio. Ova Zerina već nekoliko puta upada u studio i prekida emisiju. Kazna za nju.

Nataša

28.11.2018 19:52

Pa šta ako su se poljubili. Oprostiće Bane.