Anabela isprozivala bivšeg zeta: Sloba je lažov, ne sme da mi se javi na telefon!

Autor:

Zadruga

30.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i majka učesnice rijalitija "Zadruga 2" Lune Đogani, Anabela Atijas (43) bila je povređena činjenicom da je Slobodan Radanović ponovo povredio njenu ćerku prilikom gostovanja na žurki u rijalitiju, a za Srpski telegraf je otkrila da je pokušala da stupi u kontakt sa njim kako bi mu na sve to ukazala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna doživljava nervni slom nakon Slobinog gostovanja u "Zadruzi 2"...

Anabelu je najviše povredilo to što je Sloba obećao da će njenoj naslednici da bude prijatelj, a kada ju je sreo, pravio se kao da je ne poznaje.

- Pokušala sam da se čujem sa Slobom nakon što je u rijalitiju rasplakao Lunu, ali na kraju nismo pričali jer se nije javio. Ne znam zašto, možda ne sme. Ne bih se vraćala na tu temu jer je ta priča i za mene, hvala bogu, završena. I moja ćerka je iz sebe izbacila to što je boli, mislim da su svi to mogli da vide kroz taj plač. Očekivala sam da će tako da reaguje, ali ne u tolikoj meri.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Slobodan Radanović...

- Sve je kulminiralo kod nje. Meni je žao što se Sloba nije poneo prema njoj onako kako je trebalo jer je rekao da će joj biti prijatelj. Očigledno je da je slagao. Mislim da se prijatelji ne ponašaju tako kad se sretnu. Sa druge strane, on je rekao da će doći na žurku i sve odraditi kao profesionalac, tako da je sa te strane održao reč.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Anabela Atijas zabrinuta za svoju ćerku...

- Samo bih da kažem da nikad ne znaš kada će ti neko zatrebati u životu i za šta - objasnila je Anabela i dodala da ju je Slobodan iznenadio izjavom da je njene suze uporedio sa suzama svoje majke Draginje Radanović.

Anabela: Nije tačno da mi je brak u krizi, samo više neću iznositi detalje iz svoje privatnosti u javnost

- Lepo je da sam čula neki tračak empatije sa njegove strane. Drago mi je ako je to rekao. Međutim, ne postoji nijedan lek, a ni pilula koja može da zaustavi emociju zvanu ljubav ili bol posle prekinute ljubavi koju moja ćerka oseća zbog njega. To je zabluda. Ona je lečila nesanicu, imala je strahove od susreta sa ljudima zbog svega. Kad je trebalo da gostuje u emisijama, govorila je: "Mama, ne daj me". Ko je gledao, zna da se "Zadruga" za nju nikad nije završila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba i Luna nekada, srećno zaljubljeni...

- Sve je uticalo na to da se ona sve gore oseća. Dugo joj je trebalo da počne opet da vozi i izađe u klub bez lupanja srca. Sad je sve to u redu, pogotovo otkako je ušla unutra. Kad joj je psihijatar rekao da će opet ući u rijaliti, ona je rekla: "Nema šanse", a evo sad se sa svojim strahovima susrela. Ona je ušla da pobedi sebe unutra - rekla je Atijasova za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lala

30.11.2018 08:45

Ova žena nije normalna, koji zet, koji bakrači!

Odgovori 36 7
Časlav

30.11.2018 10:46

@Lala - Anabela uznemirava čoveka bez potrebe. Ako neko neće da ti se javi znači da neće da razgovara sa tobom. Koliko puta je čoveka vredjala i ne treba da joj se javi. Treba i da je blokira.

Odgovori 34 5
Maja

30.11.2018 09:50

Nije Sloba njen bivši zet.

Odgovori 37 2
Marinko

30.11.2018 10:07

Anabela je lažov. Zato čovek i neće da joj se javi. Sloba nema ništa sa njom i ne želi da razgovara sa njom. Ne treba da ga ne uznemirava više.

Odgovori 38 8