Karađorđu zapalili auto, on optužuje nju!

Autor: VIP

Zadruga

03.12.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović i njen bivši suprug Karađorđe Subotić su u najgorim mogućim odnosima, što i pokazuju u rijalitiju "Zadruga 2" gde trenutno borave. Međutim, ono što se sada pojavilo kao informacija jesu poruke koje je Karađorđe slao Ljubinom prijatelju, optužujući ga da su mu upravo Pantovićeva i on zapalili automobil.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe optužio Ljubu za paljenje automobila...

Izvesni Ermin Biberović pokazao je prepisku sa Karađorđem i otkrio da je on sumnjičio Ljubu, ali i Aleksandra Čabarkapu za paljenje automobila. Ervin je otkrio šta mu je Karađorđe sve rekao:

Foto: instagram.com/erminro_
Karađorđe ga optužio za paljenje automobila i štale...Ermin Biberović

- Nešto više od dve godine sam bio nerazdvojan sa Ljubom i tada me je zamolila da pitam Karađorđa kako je njena unuka Magdalena jer je u tom trenutku on bio privremeni staratelj. Iako je do tada sve bilo OK, dobio sam poruke od Karađorđa u kojima me je vređao i optužio da sam sa njegovom bivšom ženom organizovao paljenje automobila. Bio sam šokiran - istakao je Ljubin prijatelj.

 

 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ne podnose se... Ljuba i Karađorđe...

- U jednoj od prvih poruka je pisalo: „Je*em li ti mamu, tu ogavnu, raspalu! Radiš za Ljubu, za njenu organizaciju! Vodila te je sa sobom da te nauči kako da budeš piroman. Brinete o Magdaleni, kažeš? Da li ti je bilo smešno kada smo Magdalena i ja gledali kako nam auto gori ispred kuće? Govna piromanska, odzvonilo vam je.“ Ne mogu da vam objasnim u kojoj meri su me iznenadile ovakve poruke - kaže Ermin i otkriva šta mu je Subotić još pisao:

 

 

- Sledeća poruka je bila još jezivija: „Zastupaš piromane i podle ubice. Sumnjiv si mi. Još jedanput pošalji pomoć govnima Ljubi i Čarbakapi, proći ćeš kao bos po trnju. Mesto ti je sa njima u "Zabeli". Ti si im samo portparol ili te je vodila da te nauči poslu? - napisao je Karađorđe Erminu.

Biberović je istakao da je samo bio Ljubin prijatelj, kao i da s njom nije učestvovao ni u kakvim kriminalnim radnjama:

-  Bio sam Ljubin prijatelj, nismo se razdvojili više od dve godine, ali nikada nisam imao veze ni sa kakvim napadima na Subotića, niti sam želeo da verujem da je neko sa kim sam blizak u stanju to da napravi drugoj osobi. I sam sam bio neprijatno iznenađen da bi ona mogla da ima bilo kakve veze sa tim, budući da je njena unuka bila u toj kući. Stavio me je u isti koš sa Ljubom, a niti sam kriminalac, niti bih učestovao u tome da nekom ugrozim bezbednost. Ipak, za njih kolektivno važi ono - kriminalac misli da su svi kriminalci - zaključio je Ermin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading