Njih dvoje su večeras u studiju: Neke stvari će biti jasnije posle njihovog gostovanja!

Autor: pink.rs

Zadruga

06.12.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno uzbudljivo veče je pred nama, s obzirom na to da u studio televizije Pink kod voditeljke Dušice Jakovljević ove noći stižu članovi porodica učesnika "Zadruge 2", najgledanijeg hiper-rijaliti šou programa, a nakon toga zadrugari će gledati snimke sa voditeljem Milanom Miloševićem.

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga 2

Večeras će Dušica Jakovljević u emisiji "Porodice zadrugara" uživo u 22 sata ugostiti Radomira Marinkovića, oca Maje Marinković, kao i devojku Jovane Tomić Matore i bivšu učesnicu prve sezone "Zadruge" Sanju Stanković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Radomir Marinković

Podsetimo, Sanja je ove nedelje razgovarala sa Matorom putem video-poziva i tom prilikom uputila joj je žestoke kritike zbog koji je Jovana završila u suzama. Stankovićeva je svojoj izabranici zamerila što je iznosila detalje iz njihovog intimnog života i što se ponovo druži sa Lunom Đogani, o ćemu će sigurno biti reči i večeras. S druge strane, Majin otac govoriće o njenim sve učestalijim svađama sa Borom Santanom, ali i ostalim zadrugarima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading