Čolakova majka oplela po bivšoj snajki: Bane nema pokvarenost da bi mogao da parira Zerini!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko od učesnika rijaliti programa "Zadruga 2" večeras napušta Belu kuću, a u trci za ispadanje ove nedelje našli su se Bane Čolak i Ervin Mujaković.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak...

Majka Baneta Čolaka, Jasmina, gostovala je večeras u studiju "Zadruge".

Tom prilikom, Jasmina Čolak komentarisala je i svađu koja se dogodila posle žurke između njenog Zerine Hećo i njenog sina, sa kojom je raskinuo nedavno, posle čega su usledile razne raprave, teške reči i puno suza.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina i Bane...

- Ja ovo doživljavam kao kada upadnete u paukovu mrežu. Bane je jedna neiskvarena duša koja nema mrlje u biografiji. On nema životno iskustvo i pokvarenost da bi mogao da parira Zerini. Ovo je van svake pameti, postoji li granica? Njega najviše zaboli nepravda i to što je iscenirano da je on nju gurnuo. On da može nosio bi je na rukama - rekla je Jasmina.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić...

Jasmina je dodala i kako je primetila da se Miki Đuričić promenio prema njenom nasledniku, a zatim je priznala i da neke situacije koje su se dogodile pred kamerama, a u kojima je glavni akter Bane, nije mogla da gleda.

- Oni su meni njihovu vezu predstavili kao ozbiljnu, pa sam razmišljala o njoj kao o potencijalnoj snaji i nisam želela da čitam njene greške iz prošlosti. Sada mi ljudi šalju snimke i ne želim o tome ni da pričam - dodala je Jasmina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Anđela

25.12.2018 11:39

Bane je bio jedna neiskvarena duša koja nema mrlje u biografiji. Sve dok nije upoznao Zerinu. Zerina ga obučila i naučila kako da se ponaša u rijalitiju. Dosadili su sa svojim svadjama.

Odgovori 20 4
Zec

25.12.2018 11:45

On nema životno iskustvo i pokvarenost da bi mogao da parira Zerini. Sve dok nije upoznao Zerinu. Zerina ga svemu naučila.

Odgovori 18 4
Ludvig

25.12.2018 13:34

Videli ste kako tetka Lunjarina pljuje po srbima. Videli ste kako oni brane svoje a mi koji smo gledali Parove videli smo koje je zlo (veštica) Zerina. Umesto da se zapitamo dal nije omadjijala Baneta mi ga pljujemo. Bošnjaci vole svoje!

Odgovori 12 1
psihijatar

25.12.2018 17:58

Vidi se na koga liči......prvo je neiskusan, sa 25 a posle ima iskustva iz zadruge 1 pa sestro, odluči ce???? Da nije pobedio u igrici, leteo bi kao metla