Kija Kockar progovorila o teškom detinjstvu!

Autor: Srbijadanas

Zadruga

26.12.2018

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša gostovala kod Ognjena Amidžića na televiziji Pink, potegla se priča o teškom detinjstvu Kristine Kije Kockar!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Jelena je ispričala jednu veoma zanimljivu priču o Kijinoj mami Nadici i njenom suprugu Dušku Tošiću, a detaljnije o tome pročitajte OVDE

Tim povodom oglasila se i Kristina i ispričala šta je jedina istina o njenom "teškom" odrastanju.

- Nikada nisam imala teško detinjstvo. Imala sam super život i uvek sam sve imala u granicama normale, pa nekad i više od ostale dece iz razloga jer mi je majka vredna, a već kao tinejdžerka sam počela da radim sezonske poslove jer sam ja tako htela i uvek sam imala novca. A iskreno, nisam bila nešto zahtevna, a i u to doba niko od dece nije gledao da li neko ima telefon, novu odeću itd. Kao što je to danas trend - rekla je Kristina i dodala:

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

- Isto tako nikada nisam živela sa decom iz doma već je moja majka pomagala toj deci kad god je mogla. Isto tako nije tačno da nisam živela sa ocem. Bili smo porodica prvih deset godina, ali čovek je izabrao drugačiji put - završila je ona i time demantovala sve priče koje se provlače po medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mimi

27.12.2018 08:18

Kija je potpuno u pravu. Mama. Je tada bila kelnerica i gazdarica restorana. Klub nije imao novac da uplati a fudbaleri moraju da jedu. Nadica je dobročiniteljka.

Odgovori 31 1
Petra

28.12.2018 08:11

Duško Tošić je bio siromašan. Trenirao u mladim selekcijama koje nisu imale plaćenu ishranu. Nadica ga je hranila. Hraniti nekoga je dobročinstvo. Retki su oni koji to čine.

Odgovori 21 0