Zerina dobila potresno pismo, pa se rasplakala: Zatvori oči i zamisli mene u svom zagrljaju!

Autor:

Zadruga

31.12.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Zerina Hećo je u više navrata govorila kako joj mnogo teško pada što je odvojena od svoje ćerke Sare.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

Novogodišnja euforija uveliko traje u najgledanijem rijalitiju u Srbiji, a u Belu kuću je za Zerinu stigao poklon koji je napravila njena ćerka.

Ovo mi je od Sare - grcala je u suzama dok je otvarala poklone.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina...

- Mnogo mi nedostaješ. Mnogi misle da sam ja malena, ali moja ljubav prema tebi je ogromna i ništa nas ne može razdvojiti. Pričaju priče i plaše te. Zatvori oči i zamisli mene u svom zagrljaju. Kažu kakva si ti majka i slično, ali ja kažem da si najbolja mama na svetu. Zagrli me mislima, srećna ti Nova godina. Volim te, tvoja Sarah - glasilo je pismo njene ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

Zerina u jednom trenutku nije mogla da čita pismo, pa je zamolila njenu prijateljicu Lunu Đogani da pročita ostatak pisma.

U poklonu su bile čestitke i pisma od njenog bivšeg muža i prijateljice. Ona na materijalne stvari nije reagovala burno koliko su joj značile reči deteta od kog je odvojena već nekoliko meseci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

31.12.2018 15:17

Do skoro nije pominjala ćerku.

Odgovori 11 0
Evelyn Krimova

05.01.2019 18:39

Koja je to patetika! Covece pa moj te deda terao da udjes u rijaliti i ostavis dete!!???? Ali pare vise volis od svega, pa zato hajde ne cmizdri, jer kada je ljubav prema deci u pitanju, tu nema licitacije! Uvek sam se pitala i vazi za sve te ucveljene majke u rijalitiju koje navodno crkose za decom.... kako mogu da ostave tako malu decu i toliko se kompromituju i blamiraju samo zbog novca. Zato sve njihove suze smatram laznim.