Luna šokirala zadrugarku: Imala bi bolji s*ks sa mnom, nego sa muškarcem!

Autor:

Zadruga

02.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani, Zerina Hećo i Jelena Krunić komentarisale su doček Nove godine u hiper-rijaliti programu "Zadruga 2", kao i sva dešavanja koja su bila tokom žurke protekle noći u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani...

Blogerka je sve vreme tom prilikom hvalila Zerinu i njen stajling, a zatim je počela da joj govori kako bi bila sa njom u vezi i da je ona čeka. Podsetimo, Hećo je bila u veoma burnoj vezi sa Banetom Čolakom koji ju je prošle noći ispolivao i gađao konzervom.

- Rekla sam da bih možda bila sa tobom. Ti razmisli, pošto nemaš sreće sa muškarcima. Tako da, ako bude nekad... Razmisli, imaj do znanja da te ja čekam i čekala bih te ceo život. Imala bi bolji s*ks sa mnom, nego sa bilo kojim drugim muškarcem - rekla je Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo...

Luna Đogani nakon veze sa Slobodanom Radanovićem koju je imala u prvoj sezoni "Zadruge" kada je pevač bio oženjen, nije imala dečka, a da li je blogerka rešila da se okrene istom polu, ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
StojkoV

02.01.2019 09:38

Luna je iskusna u svim seksualnim veštinama.

Odgovori 14 1