(VIDEO) Miljana tvrdi: Aleksandra je spavala sa Davidovim tatom!

Autor: pink.rs

Zadruga

03.01.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izlaganja Miljane Kulić koja je govorila da nije znala da njen dečko Lazar Čolić Zola ima velike kockarske dugove, što je ranije večeras izneo novi zadrugar reper Nenad Aleksić Ša, došlo je do svađe između Aleksandre Subotić i ove zadrugarke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

Tom prilikom Subotićeva je govorila kako Miljana ima film za odrasle, što je Kulićeva negirala i u toku rasprave žestoko odbrusila Aleksandri koju je podsetila da je svojoj majci Ljubi Pantović otela dečka sa kojim je napravila dete i rekla da je imala intimne akcije sa ocem svog dečka Davida Dragojevića.

- Ti imaš pornić sa bivšim dečkom! Imali ste s*ks na krevetu i pričala si da te ucenjuje sa pornićem! Nemoj da pričaš o meni - govorila je Aleksandra.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

- Svi znaju da si spavala sa maminim dečkom dok je bila na Farmi! Meni je Saška Karan rekla da si spavala da Davidovim tatom - odbrusila joj je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

04.01.2019 13:58

Spavala sa bližom i daljom okolinom.