Sanja Stanković je sada sa Matorom u vezi, a nekada je volela opasne momke!

Autor:

Zadruga

03.01.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković ušla je i u drugu sezonu rijalitija "Zadruga" u kojem boravi zajedno sa svojom devojkom Jovanom Tomić Matorom. Njih dve su započele romansu upravo u prvoj sezoni ovog rijalitija, još dok je Stankovićeva bila u vezi sa jednim opasnim momkom.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja Stanković

Kada je ušla u prvu sezonu "Zadruge" Sanja je često pominjala dečka sa kojim je tada bila u vezi, iako nije želela da otkriva njegov identitet. Ubrzo je otkriveno da je reč o "opasnom momku".

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Sanja Stanković

- Sanja ima dečka koji uopšte nije naivan, to je opasan momak, znaju ga ovde po Beogradu. Ja ga znam, ali ne smem da otkrivam ko je on. Njihova veza je tajna, a verovatno ste primetili da u rijalitiju o njemu priča u šiframa - ispričala je prošle godine za "Pink.rs" Sanjina drugarica.

Kada je ušla u "Zadrugu 2" i Matora je otkrila detalje iz prošlosti svoje izabranice.

- Bila je sa dečkom kog je volela dve godine, bukvalno su živeli zajedno i ona je saznala da ima verenicu pet godina, pa je doživela šok. Bio je u uporednoj vezi. Ona nije imala pojma da se to dešava, nije mogla da se oporavi dug vremenski period - ispričala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

04.01.2019 08:21

Ovo je samo gluma. Čulo se u telefonskom razgovoru Matore sa majkom.

Dme

05.01.2019 16:29

AU,šta jej sve ona volela pre matore a i radila.... talog... foliraju se vrte priču okosvadja da bijdobile kadar ibile bitne.... Ludilo mozga.....