Anabela neće da čuje Lunu za rođendan: Zbog ovoga je odbila ćerkin poziv!

Autor:

Zadruga

26.01.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani od produkcije je zatražila poziv kako bi svojoj majci Anabeli Atijas danas čestitala rođendan, međutim pevačica je to odbila.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Odbila da čuje ćerku za rođendan... Anabela

Atijasova se sinoć oglasila na svom profilu na instagramu i kazala da će poziv svoje ćerke Lune odbiti jer se u poslednja tri dana osećala prestrašno:

- Dragi moji, poziva sutra neće biti jer ga neću prihvatiti. Hvala vam što ste se u ogromnom broju potrudili da mi sugerišete i učinite da se osećam prestrašno u zadnja tri dana, a da ne pričam o sutrašnjem danu kojem sam se uvek do sad radovala. Odbiću poziv zbog duševnog mira i potrebe da pre svega zaštitim porodicu koja mora da živi sa mnom posle 3 dana savetovanja, zameranja, uslovljavanja itd - počela je Anabela.

Foto: instagram.com/anabelci
Oglasila se Anabela...

- I molim vas učinite sebi uslugu i prestanite da se sekirate i podržavate nekoga ko samo živi svoj život. Nema potrebe da se opterećujete nečijim pravom na izbor. Hvala na svemu, hvala na ljubavi, srećno svima - dodala je pevačica.

Foto: instagram.com/anabelci
Neće da se čuje sa ćerkom... Anabela

Potom, usledila je još jedna objava.

- I da, pošto sam čula da od mog poziva zavisi vaša buduća podrška, eto da ne brinete. Ugasite se podrško odmah, i ja ću. Ali, svoje dete volim ma šta god uradila. Oprostite mi na tome - poručila je.

Ipka, Anabela je sve vrlo brzo obrisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

26.01.2019 18:06

Meni ništa nije jasno. Voli svoje dete a neće da razgovara sa njim?

Odgovori 30 0
Saška

27.01.2019 09:29

Čule su se sinoć. Anabela je lepo savetovala a da li će to Lunja prihvatiti videcemo.

Odgovori 11 0