(VIDEO) Zorica i Ša se žestoko posvađali zbog Dragane Mitar: Pale teške reči!

Autor: alo.rs

Zadruga

28.01.2019

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Olja Bajrami je sinoć zauvek napustila najgledaniji rijaliti "Zadruga 2", a njenom odlukom za novog vođu izabrala je Zoricu Marković.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Nenad Aleksić Ša

S obzirom na to da je Nenad Aleksić Ša doživeo pravi šok kada je Dragana Mitar objavila da je on zaljubljen u nju, reper nije znao šta o svemu misli njegova supruga Ivana Aleksić i zbog toga nije mogao da prespava noć.

On je zbog toga upozorio Zoricu da ne želi da ga spajaju sa njom, pa joj indirektno stavio do znanja da ne želi da bude potrčko, a onda je Markovićeva bila skeptična po pitanju njenog odgovora.

Njih dvoje su se zbog toga žestoko posvađali, a pale su i teške reči.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Nenad Aleksić Ša

- Nemojte da me spajate ovde ni sa kim, ni sa ovom devojkom! Boli me ku*ac šta sada, od danas neću nikog da pustim da me d*ka! Ne dam da mi se*ete u moj privatni život. Prestanite to da radite. Istu priču pravite, popu*i mi ku*ac! - vikao je Ša.

- Ti mene rešetaj, ja nisam kriva za to! Ja sam najmanje odgovorna za to što se desilo. Šta tebe boli ku*ac? Prema meni si go*no ispao! - rekla je Zorica.

- Svi znaju kakav si smrad, sve ti ovo praviš! Šta mi se ku*čiš ovde! Nemoj samo da mi se mešaš u život, mene ovde ke*aj, ali mi privatni život ne diraj! - rekao Je Nenad.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

28.01.2019 19:06

Ša treba da se ljuti na Draganu a ne na druge zadrugare.