(VIDEO) Pale teške reči: Sanja ima dokaz da ju je Marko muvao!

Autor: pink.rs

Zadruga

25.01.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku večeri zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak na kom su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora razgovarale o tome da li se plavuša dopada Marku Miljkoviću.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Marinković

Voditelj Milan Milošević želeo je da čuje od Stankovićeve da li su sumnje pojedinih gledalaca istinite, te da je ona ovo izjavila kako bi napakostila Luni Đogani, sa kojom je Marko sada u vezi.

- To smo juče objasnili, neću da se ponavljam. I ja i Jovana smo to primetile. Ona je to prva videla, ali nije pravila problem oko toga. Ja nisam htela da idem okolo i da pričam. Poverila sam se Ani jer mi je drugarica. Primetila sam to i pre nego što je on ušao u vezu sa Lunom. Ja nemam potrebu da njih posvađam, oni se vole, to je njihova veza. Rekla sam Jovani da ne bih volela da izađe klip ili pitanje da ljudi ne bi mislili da želim da joj napakostim - navela je Sanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja i Matora

- Zaboli te istina. Ti hoćeš njoj da napraviš problem i da je zavadiš sa celom kućom. Meni je lepša Ana, Luna. Po mom ukusu nisi dobra ženska. Osobi koja se voli, takve stvari ne priča. Luna i Sanja su se posvađale napolju zbog zajedničkog momka - rekla je Marija Kulić.

Ipak, Sanja je ovo demantovala, te je navela da su ona i Luna imale zajedničku devojku, odnosno da je Đoganijeva imala simpatije prema njenoj devojci, Jovani.

Matora je podržala stav svoje devojka, te je istakla da je ona zgodna i privlačna, te da nema problem sa tim da je drugi pogledaju, a onda je svoje mišljenje izneo Marko, koji je pred svima ponizio Stankovićevu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković

- Ja sam juče odgovorio. Nemam pojma kakav je ovo pokušaj, da se napravi neka priča sigurno jeste. Sa mnom niko neće moći da pravi priču u bilo kom smeru, ja znam moja osećanja prema Sanji i Matoroj. Nemoj da kažeš da je r*ba jer je mentalno raspad sistema. Ako ćemo o mojim r*bama i mojim ukusima.Tišina! Rekao sam tišina, neću da palim vatru - urlao je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boro

25.01.2019 12:52

Jeftin pokušaj da se diskredituje Marko. Marko je pitao da li ju je detaljno i napadno posmatrao od glave do pete. Sanja je odgovorilaa da nije. Ali kao svakih 5-10 minuta je prelazio pogledom preko sobe i preko nje. ĆOVEK VIŠE NE SME SLOBODNO DA GLEDA PO SOBI?

Odgovori 20 1
Đurđe

25.01.2019 12:58

Gde joj je taj dokaz? Neka nam pokaže. Lažovka!

Odgovori 20 1
Ana

25.01.2019 19:12

Kad ženska umisli da je dobra riba, pa pomisli da svaki muškarac koji je pogleda duže od dve sekunde je zagrejan za nju.

Odgovori 10 1
Duško

26.01.2019 15:38

@Ana - Baš tako. Neko će da gleda Sanju koja je u vezi sa drugom ženom. Idi, begaj.