(VIDEO) Nakon što su Miljana i Marija napustile rijaliti, Miki ne može da dođe sebi!

Autor: pink.rs

Zadruga

28.01.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana u sobi za rehabilitaciju ovonedeljni vođa, Zorica Marković provela je vreme sa Mikjem Đuričićem i Suzanom Perović. Oni su komentarisali sukob koji je Miki sinoć imao sa Miljanom i Marijom Kulić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Zorica Marković

Miki je u razgovoru istakao da ga grize savest što se rasprava desila, ali da ga je još više pogodila, kako je rekao, isfoliranost ostalih stanara Bele kuće.

- Ti znaš da te ne vole, meni se prave da me vole, ja sam u goroj poziciji - izjavio je Miki.

- Meni pričaju da sam ja folirant, a tebe se plaše da ti kažu šta imaju, jer ne znaju šta ćeš reći o njima. Stalno foliraju, ali nema veze, idemo daje - dodala je Zorica.

- Naje*ali smo - našalio se Miki.

Potom je popularna pevačica pružila reči podrške Mikiju, te je istakla da ne sme da klone duhom, već da mora izdržati zbog sebe.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Zorica Marković

- Moraš da se izdignes, u život tvoj se kunem. Ja sad iz inata ne bih dopustila ovim dušmanima da ti vide leđa. Prvi put sad pobedi i ostvari svoje snove. Oni će da se smeju, oni ciljno rade - poručila mu je Zorica.

- Ja da sam izašao, Miljana bi se smejala. Preispitivao sam sebe sinoć, u suštini ja nemam ni sa kim problem, osim sa njima. Rijaliti ti se zasniva na tome da iznesemo svoje mišljenje, u tome i jeste problem, jer ja ubodem u suštinu kad izgovorim šta imam. Pa Suzana i ja se posvađamo sto puta u toku dana zbog različitog mišljenja, pa se opet volimo - odgovorio joj je Miki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Miki Đuričić

Potom se u njihov razgovor uključila i Suzana, koja je htela da ga pohvali kod popularne pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

28.01.2019 19:04

Miki preživeo sukob sa Miljanom. Sada glumi sažaljenje.