Luna prenela Marku polnu bolest!

Autor: Svet.rs

Zadruga

30.01.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u strasnoj vezi već dve nedelje, pa često imaju seks u tuš kabini. Međutim, svo to uživanje na kratko je prekinula Luna koja se požalila Marku da oseća peckanje kada piški i veliki svrab.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

- Čuo sam kada mu je šaputala da ima bakteriju ešerihiju koli koju godinu dana ne može da izleči. Marko je bio u šoku kada mu je pričala da je strašno svrbi dole i da joj najviše odgovara kada imaju seks je se tako oseća kao da je češe. Znajući ga on se uplašio da je i njemu prenela. U rijalitiju nemaju dobre uslove za higijenu, a Luna je podložna tim infekcijama. Ne može da se izleči tako brzo jer joj je potrebno nekoliko doza jakih antibiotika. Zato se i plašim za Marka - rekao je njegov drug Igor, koji je već zamolio produkciju da Marko uradi analize. 

- Zamolio sam da mu se urade analize, jer sam primetio da je zabrinut. Marko je uvek pazio sa kim spava i uvek je koristio kondom. Ovo sada je Bože pomozi. Zaraza na sve strane. Mnogo im je prljavo tamo, o kupatilu da ne pričam. Nadam se da će se sada uzdržavati od seksa sa njom, mada sam siguran da mu je već prenela bakteriju. Njegovoj majci nisam ništa spominjao da se žene ne nervira - kaže Miljkovićev drug koji navija da Marko ostane do kraja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

30.01.2019 15:46

Produkcija da obezbedi prezervative. Promovišite bezbedan seks.

Odgovori 32 1
Goran

30.01.2019 17:33

A od koga je Luna dobila polnu bolest?

Odgovori 20 5
db

06.02.2019 08:10

Dobro, ocigledno devojku ne podnosite posto pratim pisanje o njoj od samog pocetka, ali, pre nego sto pisete o ovakvim stvarima RASPITAJTE se ko kome ovu vrstu infekcije moze da prenese, RASPITAJTE se.