(VIDEO) Stanija priznala sve o vezi sa Vladimirom, pa otkrila da li ulazi u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

30.01.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević gostovola je sinoć u emisiji "Ami G", gde je otkrila da li će se vratiti u rijaliti "Zadruga 2" u kom je započela romansu sa Vladimirom Tomovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija Dobrojević...

- Videćemo. Bila sam u Americi, sve je OK. Što se tiče Zadruge, ne znam. Tamo su se zavrtele razne priče. Ima dosta ljubavnih parova, ali i svađa. Pa ne znam da li sam baš potrebna tamo. Sa druge strane imam i veliku podršku koja jedva čeka da se vratim. Videćemo - rekla je Stanija.

Starleta je takođe dodala da se nakon izlaska iz Bele kuće videla sa Vladimirom Tomovićem u Rumi gde je napravio opštu pometnju. Dobrojevićeva je rekla i da je tada dobila veliki broj poklona od njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija sa Vladimirom u Zadruzi...

- Bio je Vlada kod mene u Rumi. Rekao je da želi da dođe i došao je sa poklonima i napravio opštu pometnju u Rumi. To se prepričava. Lepo su ga moji ugostili. Bio je izuzetno duhovit - rekla je Stanija.

- Jeste se poljubili? Mislim u obraz - pitao ju je Ognjen Amidžić.

- E, sad mnogo pitaš. Jesmo. Pomirili smo se, sad ćemo videti šta će biti - dodala je .

Iako je rekla da su se pomirili, Dobrojevićeva je istakla da je sve to prijateljski a još nije poznato da li će obnoviti romansu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

30.01.2019 11:04

Stanije nije ništa priznala. Kolebljiva po svim pitanjima i ne izjašnjava se.