Najmračnija tajna porodice Kulić: Miljana silovana sa 15 godina!

Autor:

Zadruga

06.02.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić nedavno se pred kamerama žestoko posvađala sa majkom Marijom Kulić, koja joj je javno zapretila da će je se odreći ako bude zatrudnela sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Dobro obavešten izvor blizak Kulićima za Rijaliti ekskluzivno otkriva da je Miljana kao 15-godišnjakinja bila u vezi sa starijim muškarcem koji je radio u ugostiteljstvu i koji ju je tada silovao, a Nišlijka ovu jezivu tajnu krije kao zmija noge.

- Miljana nije krila da je još pred kraj osnovne škole počela da izlazi i ostaje do kasno. Već sa 15 godina je ušla u vezu sa muškarcem kog je upoznala u kafiću, a koji je od nje stariji šest godina. Miljana je jednog vikenda sa drugaricom i dva druga otišla u u kafanu u mestu Doljevac nadomak Niša. Tamo su pili i provodili su se do kasnih sati, a Kulićku je tad spazio jedan od konobara. Miljana je izazovno igrala i penjala se na stolice, a konobar joj je upućivao komplimente kad god bi prošao, a zatim je počeo da joj šalje pića. Tad je drugovima rekla da će posle provoda ostati u lokalu da sačeka dečka i da oni idu kući - počinje priču naš dobro upućen sagovornik. Kako dalje saznajemo, Miljana se iste večeri poljubila s njim, a zatim su razmenili i brojeve telefona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulićeva...

Kad je ipak uspela da ubedi dečka da je posle svega pusti i da ništa neće reći, pobegla je taksijem kući i roditeljima ispričala šta se desilo

- Miljana se pred fajront u kafani osamila sa konobarom, pa su se smuvali i razmenili brojeve. Rekao joj je da on samo radi tu, a da živi u Nišu i da ima stan u centru grada. Često su se viđali po gradu, a Miljana bi skoro svakog vikenda išla kod njega u kafanu. Konobar joj je jednom predložio da ga sačeka da zatvori kafanu, pa da tu ostanu kako bi mogli na miru da se opuste i zezaju. Miljana je odmah pristala, pa ga je sačekala. On je inače bio tip koji voli da popije. Kad je završio sa poslom, došao je do stola gde je Miljana sedela i počeo da je ljubi. Kulićki je bilo lepo sve do trenutka dok nije krenuo da joj otkopčava brushalter i zavlači ruke ispod minića - priča naš izvor. Momak je bio ubeđen da Miljana nije nevina i da neće odbiti seks, ali je onda nastala drama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana, preživela traumu...

- Miljana je počela strasno da se ljubi sa konobarom na stolu u kafani, a kad je shvatila da on hoće da ima seks sa njom, rekla mu je da ona to još uvek ne želi. On je, uprkos tome, nastavio da je pipka, a kad je počela da se cima i gura ga od sebe, pobesneo je. Oborio je na sto i skočio na nju. Miljana je počela da viče, ali joj je rukom zapušio usta i počeo da je siluje. Sve je trajalo oko 15 minuta. Kulićka je na kraju ipak uspela da ga ubedi da je pusti i da nikome ništa neće reći i odmah je izletela iz kafane i pozvala taksi. Rekla mu je da više ne želi da čuje za njega, a on je zapalio cigaru i samo je gledao. Čim je došla kući, rekla je Siniši i Mariji šta se desilo. Tad je Siniša uzeo palicu iz hodnika, počeo da viče i vuče Miljanu za ruku da krene odmah sa njim i odvede ga u kafanu u kojoj se nalazi taj muškarac. Rekao je ćerki: "Vodi me do njega, sad ću da ga ubijem, pa da robijam!" Miljana je u suzama molila oca da se smiri i da je bolje da o svemu samo ćute. Rekla mu je: "Tata, pući će bruka! Znaš kakvi su ljudi i šta se sve već sad za nas priča! Dobro sam, biću u redu, samo se, molim te, smiri." Na kraju je nekako uspela da smiri oca, pa su odlučili da je bolje da o svemu ćute - završava naš izvor. Pozvali smo Miljaninog oca Sinišu Kulića, koji nam je ispričao da je njegovu ćerku od trauma izlečio psihijatar.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Siniša Kulić...

- Bilo je traumatičnih iskustava. Miksi je od trauma na kraju izlečio psihijatar - rekao nam je kratko Kulić, ne želeći da potvrdi naša dobro proverena saznanja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

06.02.2019 13:40

Nesigurna vest. Miljana se nikada nije izjašnjavala o tome.