Luna Đogani hitno napušta "Zadrugu": Ugledala ovo na sebi, lekari momentalno reagovali!

Autor:

Zadruga

07.02.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Luna Đogani, koja u Zadruzi 2 proživljava nove drame, taman kad se konačno malo skrasila sa Markom Miljkovićem, naletela je na novi problem zbog kog je od produkcije hitno tražila lekara.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani...

U kakvom je blogerka problemu može se videti i u uživo programu kada kamera na nju prikaže krupan kadar jer joj je lice skroz osuto. Ona je zbog toga u jednom trenutku u rijalitiju uzela mikrofon u ruku i glasno rekla kako bi je produkcija čula:

- Molim vas, treba mi hitan pregled kod dermatologa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva...

Iako ovo nije prvi put da Đoganijeva traži posetu lekaru, sada je situacija postala alarmantna jer nikada do sada nije imala baš ovakav problem s licem. Zato je zabrinuta šta se to dešava s njenim organizmom i strahuje da se iza tog osipa ne krije nešto ozbiljnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mia

07.02.2019 13:20

Ovo njoj nije prvi put da se zali na lice.Iste probleme je imala u prvoj Zadruzi.Razmazena svaki cas izlazi,a pojedinci imaju mnogo ozbiljnije zdravstvene probleme pa ih ne vode kod lekara.

Odgovori 31 1
Žile

07.02.2019 14:36

Odavno su joj popucali kapilari. Videlo se kroz kožu da ima potkožne popucale kapilare. Trebala je ranije da se leči.

Odgovori 18 0