Napravila joj pakao: Luna žestoko isprozivala Draganu za ku*vanje!

Autor:

Zadruga

09.02.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani žestoko je napala Draganu Mitar prebacivši joj da je nemoralna, jer vara muža.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Blogerka ušla je u sukob sinoć sa starletom nakon odgledanog snimka na kojem Luna svog dečka Marka savetuje da "kokoškama" stavi do znanja neke stvari.

- Meni je cela priča smešna. On je dolazio i pričao mi za nju da je klinka i tako dalje, a sad ispada nešto drugo. Mrzim decu koja su razmažena, plaču, hoće da budu u centru pažnje - rekla je Dragana.

Luna nije ostala dužna pa joj je odbrusila:

- Ja tvoj ku*valuk, švaleracije i rasturanje brakova nisam komentarisala, ne znam šta je problem. Ti si folirant, ponosiš se svojim ku*vanjem u braku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar...

U celu frku uključio se i Marko, koji je izjavio kako je Luna za sve u pravu, a kada je na stranu Dragane Mitar stala Miljana Kulić, Đoganijeva je morala još jednom da iznese svoje mišljenje o suparnici.

- Drago mi je da vas boli Markova i moja veza. Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno ku*vanje. Ona non-stop priča o meni i mojoj vezi. Drago mi je, Marko, da sam bila u pravu za tvoju drugaricu, koju ti dižeš u nebesa! Ti si meni pričao da je ona divna devojka, ja se nadam da ćeš posle ovoga da se opametiš - kazala je Luna, dodavši da je bilo evidentno da je ranije bilo flerta između Marka i Dragane, koliko god oni to poricali.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

- Lunu boli to što je Marko najviše bio posvećen Dragani, zbog nje je krevet promenio! To te najviše boli - vikala je Miljana, a Luna joj je odgovorila.

- Marko, molim te, k*esni je više da ućuti. Koliko si ti zapravo zaljubljena u njega, to je strašno - rekla joj je blogerka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žile

09.02.2019 09:35

Pa i Luna je nemoralna. Rasturila brak Slobi i Kiji i nije se pokajala ni tražila oproštaj. I sama je priznala više puta da je nemoralna. Karala kuka krivo drvo, zato što je krivo.

Odgovori 18 4
Ujka Vanja

09.02.2019 09:45

" Ko o cemu kur.. o postenju"!

Odgovori 17 4