Sanju majka nagovarala da ostavi Matoru!

Autor:

Zadruga

26.02.2019

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora nedavno su raskinule vezu u Imaginarijumu, ali su se ubrzo pomirile. Međutim, dobro obavešteni izvor za Rijaliti otkriva da je atraktivnu plavušu majka Branka Bahman nagovarala da raskine sa Jovanom jer nikako nije mogla da prihvati činjenicu da se njena ćerka Sanja zabavlja sa devojkom, zbog čega si se žestoko posvađale.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanjina majka Branka

- Svima je odavno poznato da Sanjina majka Branka nikako nije bila za to da se njena ćerka zabavlja sa devojkom, a prema Jovani nikad nije gajila simpatije. Pre nego što je Sanja ušla ponovo u rijaliti majka ju je nagovarala da ostavi Jovanu jer više ne želi da gleda kako se njih dve vuku zajedno! Rekla je Sanji: "Tebi treba pravi muškarac, a ne Jovana. Znam da je prema tebi pažljiva, ali ne treba da budeš s njom. Ja ti savetujem da je ostaviš što pre. Nemam nameru više da slušam prozivke komšija zbog tebe! Raskidaj taj cirkus i ne javljaj mi se dok to ne rešiš." Stankovićku su ove reči zabolele, pa je majci spustila slušalicu i nisu se čule više od mesec dana.

 Branka: Sanja, raskidaj taj cirkus i ne javljaj mi se dok to ne rešiš

 

- Sanja u rijalitiju nije spominjala majku, a kad se posvađala sa Jovanom i raskinula, sve joj je teško palo. Nije htela da joj otkriva da njena majka nikako ne može da prihvati činjenicu da su njih dve zajedno, pa nije ni pokretala tu temu jer je htela da pruži još jednu šansu njihovoj vezi - priča izvor. Kako dalje saznajemo, Sanja se s majkom nije čula sve do ulaska u rijaliti.

- Branka je kivna na Sanju nakon svađe koju su imale. Čak joj je bilo drago kad je Stankovićka raskinula vezu sa Jovanom posle rasprave u koju su umešale i Lunu Đogani. Ponadala se da je Sanja donela odluku da sve preseče, ali se razočarala kad je videla da njena ćerka plače i da će verovatno da se pomiri sa Matorom. Kad su se pomirile, Branka je bila besna. Drugarici je rekla: "Zašto se ja uopšte potresam oko svega ovoga sa Sanjom i Jovanom. Neka rade šta hoće. Ako joj je lakše da prekine kontakt sa majkom zbog Matore, neka to i uradi. Na moja vrata posle ne sme da kuca bude li shvatila da sam sve vreme bila u pravu." Branka je odlučila da sa ćerkom neće komunicirati sve dok sama ne razreši šta joj je preče - završava naš sagovornik.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Podsećamo, Sanjina majka nikada nije krila da ne podržava vezu njene naslednice sa Jovanom, što joj je jasno stavila do znanja. Prilikom telefonskih uključenja u rijalitiju u prvoj sezoni "Zadruge" svi su ostali zatečeni kad je Branka pričala sa ćerkom, dok se pravila da Matoru ne primećuje iako je ova stajala pored Sanje i grlila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aljoša

26.02.2019 13:16

Sanja sa Matorom zaradila pare. Sanja sa Matorom potrošila pare. Kako došlo tako 'ošlo.

Odgovori 18 0
Maja

27.02.2019 06:31

Ponekad treba majku poslušati.