Prošlost je i dalje proganja: Luna se setila Slobe i Kije, pa pala u očaj!

Autor:

Zadruga

27.02.2019

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sa Savom Perovićem ležala u spavaćoj sobi i komentarisala koliko je uspešna, kao i koliko joj je doprinelo učešće u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruga".

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani...

Međutim, koliko god se Luna hvalila, jedno će je uvek kočiti. Kao što je već poznato, Đoganajeva je u prvoj sezoni rijalitija imala ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem, koji je ostavio svoju venčanu suprugu Kristinu Kiju Kockar kako bi bio sa Lunom. Lunina i Slobina veza se nije završila srećno, pa Đoganijeva i danas ima traume zbog toga.

Jedva čekam da sređujem svoj stan kad izađem. Imaću svoj stan, znaš koliko sam ponosna na sve to. Krv sam pr*pišala zbog toga. Ceo život ću da budem ljubavnica, ceo život ću imati etiketu ljubavnice. Biće uvek: ,,Evo ove ljubavnice što je rasturila predivan brak" - izjavila je Luna.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna, Sloba, Kija...

Ma daj, ne lupaj, bićeš još godinu dana, posle će doći nešto drugo, videćeš. Nisi ti nikome uništila brak - odgovorio joj je Savo.

Jesam, kako nisam, ja sam ga vezala lisicama da bude sa mnom, terala sam ga - bila je ironična Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

27.02.2019 14:22

Bludna i nemoralna švalerka Luna je rasturila brak Slobi i Kiji. Veliki greh. Nije se pokajala zbog svog greha i nije tražila oproštaj.

Odgovori 33 1
Dragana

27.02.2019 14:31

Savest ce tek da je grize kad izadje iz Z2... bice joj gore nego u Z1... kad se iluzija i balon od sapunice u kojima je sad rastope... pa je strefi realnost!!!

Odgovori 32 1
Lidija

27.02.2019 15:56

Nek ostavi ova zlobnica vise Kiju i Bobu na miru.Oni su uspeli u zivotu jer su oboje vredni i radni a on je lenjiva aljkavusa i nikad nista nece postici u zivotu.Nek crkne,Kija i Boba se jos vole i bice zajedno verujem

Odgovori 23 1
Milano

11.03.2019 09:28

Ona imitira Kiju i strašno želi da bude Kija. Ali NIKAD TO NEĆE MOĆI. Kija bar nije GLUPA, već obrazovana mlada žena koja zna šta hoće u životu. Mama joj pisala čestitke kobejagi fanovi. BRUKA I SRAMOTA!